KIRIKKALE / MERKEZ - Lal Saran Anaokulu

Lal Saran Anaokulu

Yeni Mahalle 155. sokak No 43 Merkez KIRIKKALE
Vizyon
Okul öncesi eğitimde ilimizde; ’’İYİ EĞİTİMLE, İYİ BİR GELECEĞE IŞIK TUTAN, YARATICI, KEDİNE GÜVENEN ÇOCUKLAR’’ yetiştiren kendi alanımızdaki en başarılı okul olmak.
Misyon
Biz; Atatürk ilke ve inkılapları ışığında okul öncesi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, öz güveni tam, düşünen, bağımsız kararlar verebilen, geleceğe güvenle bakabilen, yaratıcı ve özgür bireyler yetiştirebilmek için varız.
Başarılar
ISO 9001 2012 MONAMİ RESİM YARIŞMASI İL BİRİNCİLİĞİ, BESLENME DOSTU OKUL, BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ , AYRICA E TWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZUN ULUSAL KALİTE ETİKETİ BULUNMAKTADIR
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
09 :00 - 14 : 00
Doğal gaz
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine çok yakın ve ulaşımı kolaydır. Yeni mahalle dolmuşu okulumuza kadar bırakır , serviz hizmeti mevcuttur.
Servis hizmeti yoktur .
Yeni mahalle 155. soakak No:43 Kırıkkale / Merkez